• Toonaangevend design
  • 150 jaar exclusieve kwaliteit
  • NL's enige ringenatelier sinds 1863
Menu

Zilveren Trouwringen

Als je gaat trouwen, bekijk dan ook eens deze zilveren trouwringen. Zilver is volgens de oudheid een koninklijk edelmetaal. Zilver staat bovendien voor visie, een vooruitziende blik en doorzettingsvermogen. De populariteit van zilveren trouwringen is de laatste jaren enorm sterk toegenomen.

Het geheim van de smid...

Wist je dat zilver in zijn puurste vorm, net als puur goud, te zacht is om in trouwringen te gebruiken? Er wordt koper aan het zilver toegevoegd om het sterker te maken.

Het geheim van de smid...

De zilveren trouwringen van Aller Spanninga hebben altijd een zilvergehalte van 925 op 1000. Dit betekent dat 92,5% zilver is en 7,5% koper is.

Als nieuw!

Door oxidatie verliezen zelfs de mooiste ringen soms hun glans. Geen paniek. Met een zachte doek en wat zilverpoets haal je de schoonheid zo weer naar boven!

Zilveren Trouwringen

Wanneer het jawoord gegeven is, is het moment daar om elkaar de trouwringen te overhandigen. De zilveren trouwringen collectie van Aller Spanninga biedt een keuze uit vele prachtige modellen voor dit belangrijke moment. Zilveren trouwringen zijn tegenwoordig enorm populair omdat de trouwringen erg eigentijds en stijlvol zijn. Symboliseer op elegante wijze de verbondenheid met jouw ware liefde met prachtige zilveren trouwringen van Aller Spanninga. Twijfel je toch nog of je zult kiezen voor zilver of goud klik dan hier voor het totale overzicht trouwringen .

Meer inspiratie op Instagram

@allerspanningaringen

Laatste tweets

Blijf op de hoogte

Ik wil graag:

  Mijn bestellingen/offertes   Uitloggen