• Toonaangevend design
  • 150 jaar exclusieve kwaliteit
  • NL's enige ringenfabriek sinds 1863
Menu

Trouwringen

Bij ringen denken de meeste mensen gelijk aan trouwringen. Dat is niet zo vreemd. Trouwringen staan voor eeuwige verbondenheid en zijn een uiting van liefde, zorg en trouw. Trouwringen zijn dus veel meer dan een glimmend stukje edelmetaal. Trouwringen symboliseren het leven samen!

Voor eeuwig en altijd

De trouwring symboliseert de eeuwige verbondenheid tussen jou en je partner. Een trouwring verbindt jullie in voor- en tegenspoed en zonder voorbehoud. Bekijk hier de perfecte trouwringen voor de mooiste dag van jullie leven.

Links of rechts?

Men geloofde vroeger dat er een liefdesader liep tussen het hart en de vierde vinger van de linker hand. Ondanks dat we inmiddels weten dat deze ader - de Vena Amoris - niet bestaat, is de linker ringvinger nog steeds de favoriete vinger voor het dragen van een trouw- of verlovingsring.

6000 jaar oud

Trouwringen zijn al heel lang populair. Sterker nog; de oudste trouwring is ruim zesduizend jaar oud. Zo lang gaat de trouwring dus terug in de tijd.

Sinister

Sommige mensen dragen hun trouwring rechts. Van oudsher geloofde men namelijk dat links staat voor het kwade en rechts voor het goede. Het Latijnse woord voor links is niet voor niets 'sinister'.

Oneindige liefde

Een cirkel is zonder tijd en zonder eind. Het symboliseert oneindigheid. Een trouwring symboliseert jullie oneindige liefde voor elkaar.

Trouwringen

Gefeliciteerd, jullie hebben besloten je in de echt te laten verbinden. Het huwelijk is een bijzondere gebeurtenis en pas compleet met prachtige trouwringen. Op allerspanninga.com vind je vele trouwringen in alle soorten en maten. Droom bijvoorbeeld weg bij onze exclusieve geelgouden trouwringen, de mooiste witgoud trouwringen, eigentijdse meerkleurige trouwringen, goedkope trouwringen, goedkope zilveren trouwringen, de elegante collectie zilveren trouwringen en bij de adembenemende trouwringen met diamant. Naast het royale aanbod unieke trouwringen ben je bij ons ook op de juiste plek als je op zoek bent naar stijlvolle verlovingsringen, relatieringen en vriendschapsringen. Heb jij de perfecte ringen gevonden? Zoek dan direct naar de dichtstbijzijnde juwelier.

Meer inspiratie op Instagram

@allerspanninga

Laatste tweets

Blijf op de hoogte

Ik wil graag:

  Mijn bestellingen/offertes   Uitloggen