• Toonaangevend design
  • 150 jaar exclusieve kwaliteit
  • NL's enige ringenatelier sinds 1863
Menu

Vriendschapsringen

Met vriendschapsringen verklaar je elkaar de liefde wanneer je nog niet wilt verloven of trouwen. Aller Spanninga smeedt al sinds 1863 de mooiste ambachtelijke vriendschapsringen.

Liefde is...

Ben je verknocht aan iemand en wil je dat laten zien? Geef dan een vriendschapsring cadeau. Aller Spanninga heeft oneindig veel handgemaakte ringen in alle populaire kleuren.

Toewijding, vriendschap en liefde

De vriendschapsring is geen moderniteit. De oudste vriendschapsringen stammen namelijk uit de 16e eeuw. Al eeuwenlang laten mensen met vriendschapsringen hun toewijding, vriendschap en liefde aan elkaar zien.

Zilveren Vrienschapsringen het #Valentijnscadeau

Lieve kaartjes, bonbons, bloemen, sieraden en zilveren vriendschapsringen: het zijn dé cadeaus voor Valentijnsdag. Maar waarom geven wij onze geliefden eigenlijk cadeaus op Valentijnsdag? Lees hier onze Valentijn blog.


Vriendschap is uniek

Vriendschapsringen zijn er in alle soorten en maten. Er is ook keuze uit diverse adembenemende materialen - met briljant of juist zonder. Eén ding staat dus vast. Je vindt altijd de perfecte ring bij Aller Spanninga.

Vriendschapsringen

Op zoek naar vriendschapsringen? Met vriendschapsringen toon je de buitenwereld tot over je oren verliefd te zijn op je partner. Je symboliseert met de vriendschapsringen verbonden te zijn met elkaar. Het royale assortiment vriendschapsringen van Aller Spanninga geeft verliefde stellen de keuze uit vele modellen vriendschapsringen, waaronder zilveren vriendschapsringen, al dan niet met briljant. Vind de perfecte vriendschapsringen bij Aller Spanninga.

Meer inspiratie op Instagram

@allerspanningaringen

Laatste tweets

Blijf op de hoogte

Ik wil graag:

  Mijn bestellingen/offertes   Uitloggen