• Toonaangevend design
  • 150 jaar exclusieve kwaliteit
  • NL's enige ringenfabriek sinds 1863
Menu

Goedkope zilveren trouwringen

Aller Spanninga smeedt de mooiste zilveren trouwringen want een trouwring is natuurlijk het hoogtepunt van iedere huwelijksceremonie! Behalve goedkope zilveren trouwringen, smeedt Aller Spanninga ook veel goedkope geelgouden trouwringen.

Zuiver als de maan

Zilver staat voor zuiverheid. Men vergelijkt zilver ook wel met de kleur van de maan. Met een zilveren ring laat je de zuiverheid van jullie liefde zien!

Goud is altijd goed

Is zilver toch niet jouw kleur? Hou je meer van warme kleuren zoals geelgoud of rosegoud? Kijk dan ook eens naar onze andere goedkope trouwringen

Beperkt budget

In de liefde speelt geld geen rol. Een mooie trouwring hoeft helemaal geen kapitaal te kosten. Met een goedkope zilveren trouwring bekroon je de mooiste dag van je leven maar hou je ook geld over voor een fantastisch feest of een mooie huwelijksreis.

Goedkope zilveren trouwringen

Ben je op zoek naar een goedkope zilveren trouwring? Aller Spanninga heeft een ruime collectie goedkope zilveren trouwringen. Daarnaast zijn vrijwel al onze gouden modellen ook leverbaar in het zilver. Is zilver toch niet helemaal jouw kleur? Kijk dan ook naar onze geelgouden trouwringen, solitair ringen of rosegoud trouwringen en laat je verrassen door onze designs.

Meer inspiratie op Instagram

@allerspanningaringen

Laatste tweets

Blijf op de hoogte

Ik wil graag:

  Mijn bestellingen/offertes   Uitloggen