Trending Trouwringen

Gepubliceerd op 6 maart 2017 | Leestijd: 3 minuten

Trending Trouwringen

Ben jij een traditionele bruid of juist op zoek naar een echte unieke ring? Voor iedereen is er een ring te vinden. In deze blog lees je alles over de laatste trends op gebied van trouwringen!

In dit blog zijn de trends uit 2017 te vinden. Om ons actuele aanbod en de trends uit 2018 te bekijken lees dan ons blog over  de top 10 trouwringen van 2018!

De Trouwringen Trends van 2017

Van gekleurde diamanten tot vintage designs. De trends voor 2017 zijn heel diverse. Erg mooi natuurlijk, want voor iedereen zit er wel iets bij. Wij hebben alle trends voor je op een rijtje gezet. Welke trend past het beste bij jou?  Vergeet vooral ook niet ons aanbod trouwringen te bekijken en een lijstje met jouw favorieten te maken! 

Rosé goud

Rosé goud is nog steeds bezig met een enorme comeback, en met een hele goede reden! Deze kleur staat bij elke huidtint. Sinds Lauren Conrad voor een rose gouden trouwring heeft gekozen is de populariteit van deze kleur nog harder gestegen. 

Rosegoud

Bloem accenten

Rozenblaadjes, lelies, planten in elkaar verstrengeld. Organische vormen geven een mooie sierlijke touch aan elke ring.  

Een vleugje vintage

Vintage geinspireerde ringen zijn helemaal hot! Ga bijvoorbeeld voor een ring met een Victoriaanse of Art Deco uitstraling. Met de uitstraling van een erfstuk is jouw ring hartstikke glamorous maar toch tijdloos. 

Stralend van alle kanten!

Wil jij dat jouw ring opvalt van alle kanten? Ga dan voor een ring waarbij ook op de band zelf veel details aangebracht zijn. Zo is niet alleen de diamant, maar de hele ring een blikkenvanger. 

Mixed Metals trouwringen

Mixed Metals

Het mixen van metalen of kleuren is de trend van 2017. kun jij niet kiezen tussen rosegoud, geelgoud, platina of zilver? Ga dan voor een meerkleurige ring! 

Stapelen

Het stapelen met ringen is een manier om bij bijzondere gebeurtenissen jouw ring uit te breiden. Op deze manier creeer je een echte unieke ring! Gestapelde ringen zijn om die reden ook erg populair als trouwring. 

Zo, nu ben jij ook weer op de hoogte van alle trends. Zit er iets voor jou bij of is het allemaal niet jouw stijl? Bij Aller Spanninga maken we ook veel echt unieke ringen, alles is mogelijk. Wil jij een ring die echt uniek is, ga dan naar een juwelier in de buurt en ontdek alle mogelijkheden! 

In dit blog zijn de trends uit 2017 te vinden. Om ons actuele aanbod en de trends uit 2018 te bekijken lees dan ons blog over  de top 10 trouwringen uit 2018!

MixedMetalstrouwringen
MixedMetalstrouwringen
MixedMetalstrouwringen
Stralende ring

Ik wil graag: