• Toonaangevend design
  • 150 jaar exclusieve kwaliteit
  • NL's enige ringenatelier sinds 1863
Menu

Relatieringen

Relatieringen zijn juwelen met een boodschap. Ze vertellen iedereen dat jij en je partner voor elkaar hebben gekozen. Aller Spanninga smeedt de mooiste relatieringen in alle denkbare materialen, soorten en maten. Relatieringen, voor als de wereld het mag weten!

Belofte maakt liefde mooier

Een relatiering wordt ook wel een beloftenring genoemd en symboliseert jullie belofte aan de rest van de wereld. Een mooie relatiering zegt meer dan duizend woorden. Vinden jullie kiezen moeilijk, lees dan onze blog voor inspiratie.

Tips voor het kiezen van de juiste ring

Voor altijd verbonden

Geliefden voelen zich op magische wijze met met elkaar verbonden en wanneer verloven of trouwen nog niet aan de orde is, zijn relatieringen de ideale juwelen om jullie verbondenheid zichtbaar te maken.

Bezegel jullie relatie met ringen

Met het dragen van relatieringen laten jullie zien dat je voor elkaar gekozen hebben. Er zijn heel veel soorten en maten relatieringen. Zo smeden de goudsmeden en diamantzetters bij Aller Spanninga relatieringen uit geelgoud, witgoud, roségoud maar ook platina en zilver of een combinatie van deze materialen.

Meer inspiratie op Instagram

@allerspanningaringen

Laatste tweets

Blijf op de hoogte

Ik wil graag:

  Mijn bestellingen/offertes   Uitloggen