De top-10 trouwringen van 2018

Gepubliceerd op 22 februari 2018 Leestijd: 5 minuten
De top-10 trouwringen van 2018

Gaat jouw voorkeur uit naar geelgoudwitgoudrosegoud of vinden jullie meerkleurige trouwringen beter bij jullie passen? We helpen je met deze blog op weg. 

Modern, betaalbaar en een luxe uitstraling, dat zijn de speerpunten van de nieuwe trouwringencollectie 2018 van Aller Spanninga. In dit blog lichten de goudsmeden en diamantzetters van Aller Spanninga de top-10 trouwringen van 2018 toe!

Trouwring nummer 10

1048DR

Ons Aller Spanninga trouwringen model 1048 is een prachtige meerkleurige combinatie van een brede glanzende geelgouden baan met een verfijnde smalle witgouden baan. Uiteraard zorgt de ronde binnenkant voor een heerlijk draagcomfort. Over de breedte van de gehele damesring hebben onze diamantzetters met een verticale zetting drie prachtige briljanten geplaatst. Zijn dit wellicht jullie droomringen?

Trouwring nummer 9

1005DR

Heb je al veel witte sieraden? Dan is het Aller Spanninga trouwringen model 1005 een hele goede keuze! Deze prachtige witgouden ringen zijn zowel aan de binnen- als buitenkant halfrond waardoor je een heerlijk draagcomfort zult ervaren. Onze goudsmeden hebben in beide ringen een prachtige verlaagde bewerkingslijn aangebracht waarin bij de damesring door onze diamantzetters drie elegante briljanten zijn geplaats. Zijn deze ringen wellicht jullie liefde-op-het-eerste-gezicht-ringen? 

Trouwring nummer 8

1028DR

De fraaie uitstraling van het Aller Spanninga trouwringen model 1028 kan niet onopgemerkt blijven! Doordat onze goudsmeden de witgouden middenbaan hebben voorzien van een verticale mattering krijg je een fraai contrast met de glanzende geelgouden buitenbanen. Onze diamantzetters hebben in de damesring op elegante wijze een briljant geplaatst. Gaan jullie wellicht voor deze aparte trouwringen?

Ring tekenen
Ringen

Trouwring nummer 7

1031DR

Wie wordt er nu niet gelukkig van zo’n mooie combinatie? Aller Spanninga trouwringen model 1031 behoort zeker tot de top-10 trouwringen van 2018. Glanzend witgoud wordt gecombineerd met mat witgoud. De damesring wordt door onze diamantzetters voorzien van een briljant welke in een vierkante zetting is geplaatst. Zijn jullie al verliefd? 

Trouwring nummer 6

1027DR

Willen jullie echt iets bijzonders? Dan is ons geelgouden Aller Spanninga trouwringen model 1027 echt iets voor jullie! Deze ringen hebben een bijzondere ijsmatte look met een verlaagde gerhodineerde witte baan. Heel uniek! In de damesring hebben onze diamantzetters vijf fonkelende briljanten geplaatst in deze witte baan. Durven jullie je met deze ringen te onderscheiden? 

Trouwring nummer 5

1047DR

Ook al zo’n bijzondere set is het Aller Spanninga trouwringen model 1047. Deze geelgouden ringen hebben een prachtige verlaagde bewerking. Deze verlaging hebben onze goudsmeden voorzien van een subtiel laagje gerhodineerd witgoud. De damesring is door onze diamantzetters voorzien van maar liefst acht briljanten in een fantastische strooizetting. Op deze trouwringen raak je nooit uitgekeken! 

Goud
Materialen

Trouwring nummer 4

1014DR

Elegantie door eenvoud, dat zijn de opvallende geelgouden Aller Spanninga trouwringen van model 1014. Beide ringen zijn fijn, zwaar uitgevoerd en uiteraard door onze goudsmeden voorzien van een ronde binnenkant wat zorgt voor een heerlijk draagcomfort. De damesring is door onze diamantzetters voorzien van een grote, glinsterende briljant in een unieke zwevende zetting. Kortom: tijdloze trouwringen

Trouwring nummer 3

1040DR

Wil je toch liever een stoer model van Aller Spanninga? Neem dan trouwringen model 1040. Deze witgouden trouwringen wil je gewoon aanraken! De glanzende schuine zijkanten geven deze ringen een hele unieke uitstraling. Om de uitstraling van deze trouwringen extra te accentueren is de briljant door onze diamantzetters in een vierkante zetting geplaatst. Zijn dit jullie droomringen?

Trouwring nummer 2

1006DR

Of gaat jullie keuze toch uit naar bicolor trouwringen? Neem dan ons Aller Spanninga trouwringen model 1006. In deze schitterende ringen versmelten we een geelgouden baan met een witgouden baan in verschillende matteringen. De diamantzetters van Aller Spanninga hebben de damesring voorzien van drie prachtige, glinsterende briljanten. Kortom een paar echte eyecatchers! 

Trouwring nummer 1

1041DR

De klassieke schoonheid is het Aller Spanninga trouwringen model 1041! Deze elegante witgouden combinatie is voorzien van een heerlijke ronde binnenkant voor maximaal draagcomfort en omdat “Diamonds-are-a-girls-best-friend” hebben onze diamantzetters de damesring voorzien van maar liefst negen briljanten die tezamen in een elegant vierkant zijn geplaatst. It’s Love! 

Ring tekenen
Ring tekentafel

Jouw droomring uitkiezen?

Onze nieuwe collectie trouwringen van 2018 biedt voor ieder wat wils. De collectie bestaat uit prachtige geelgouden, witgouden, rosegouden en meerkleurige trouwringen al dan niet met flonkerende briljanten. Toch niet helemaal wat jullie zoeken? Bekijk dan de volledige Aller Spanninga collectie trouwringen. Ons team enthousiaste goudsmeden en diamantzetters kan bijna alles voor jullie vervaardigen.

Bezoek een juwelier in de buurt voor de trouwringen van jouw dromen!


Gerelateerde blogs

Bekijk alle blogs

Ik wil graag: