• Toonaangevend design
  • 150 jaar exclusieve kwaliteit
  • NL's enige ringenfabriek sinds 1863
Menu

Gouden trouwringen

Geelgouden trouwringen belichamen de eeuwige liefde. Met gouden trouwringen van Aller Spanninga onderstreep je zielsverwantschap voor nu en eeuwig. Ambachtelijke geelgouden trouwringen blijven - net als ware liefde - voor altijd mooi.

Het geheim van de smid...

Omdat puur goud te zacht is, wordt het vaak gemengd met zilver of koper om het harder te maken. Deze vermenging van metalen wordt een legering genoemd.

Weetje!

Wist je dat er tot eind jaren zestig alleen maar eenkleurige, voornamelijk geelgouden trouwringen waren? Meerkleurige trouwringen bestonden toen nog niet maar werd door Aller Spanninga als eerste in Nederland ontwikkeld en in 1970 gepresenteerd.

Gouden trouwringen zijn het symbool voor het huwelijk en zijn decennia lang veruit de meest populaire soort trouwringen. Gouden trouwringen zijn stijlvol, klassiek en tegelijkertijd erg modern. Daarnaast zijn gouden trouwringen van hoge kwaliteit waardoor ze oneindig lang mooi blijven. Geniet gedurende het hele huwelijk van de geelgouden trouwringen, en toon elkaar vol overgave je eeuwige liefde. Ontdek de eindeloze collectie verfijnde gouden trouwringen, waaronder stijlvolle witgoud trouwringen en trouwringen met diamant. Ook zilveren trouwringen zijn er in overvloed.

Meer inspiratie op Instagram

@allerspanninga

Laatste tweets

Blijf op de hoogte

Ik wil graag:

  Mijn bestellingen/offertes   Uitloggen