Trouwring met een vingerafdruk of hartslag

Gepubliceerd op 25 oktober 2018 | Leestijd: 4 minuten

Trouwring met een vingerafdruk of hartslag

Wil jij jouw trouwring persoonlijk maken? Lees in dit blog alles over de mogelijkheden bij Aller Spanninga, zoals het graveren van een hartslag of vingerafdruk van jouw geliefde!

Hoe bijzonder, de hartslag van elkaar in je ring!

Letterlijk en figuurlijk maken de goudsmeden van Aller Spanninga het mogelijk je hart te laten spreken in de trouwring. Leg de afbeelding van de hartslag van je vriend, man, vrouw of partner vast en wij zullen dit kostbare moment,  voor eeuwig vastleggen in elkaars ringen.

Nadat jullie hartslag is vereeuwigd, via bijvoorbeeld een ECG uitdraai, kunnen jullie zelf bepalen waar de hartslag in de ring geplaatst moet worden. De hartslag kan rondom geplaatst worden, het maakt niet uit hoe breed de ring is of welke ringmaat het zal zijn. Natuurlijk is het zo dat hoe groter het oppervlak is, hoe duidelijker het verloop van de hartslag te zien zal zijn.

We zullen de verdiept liggende hartslag mat zandstralen waardoor deze duidelijk tot zijn recht komt. Wat ook een unieke uitstraling geeft is deze verdiepte hartslag vol te zetten met prachtige diamanten.

Aan de buitenkant van een ring, zullen wij de hartslag in de ring vrezen en aan de binnenkant van de ring kunnen we jullie hartslag in de ring laseren. Zo blijft jullie hartslag verborgen voor de buitenwereld. Jullie geheim, vastgelegd in het kostbare goud!

Ringen met vingerafdruk

Je vingerafdruk voor altijd vastgelegd in een ring

Een andere zeer bijzondere en persoonlijke gravure is de vingerafdruk. Een vingerafdruk in de ring symboliseert de unieke band met je geliefde. Het is ook mogelijk om de vingerafdruk van bijvoorbeeld jouw kind in de ring te laten graveren. Hoe bijzonder is dat, de afdruk van een vinger, babyvoetje of babyhandje, als gravure verwerkt in jouw ring.

Samen met jullie A:S juwelier kunnen jullie de vingerafdruk stempelen op papier, gewoon met inkt. De afdruk is erg belangrijk voor het eindresultaat.

Trouwring met vingerafdruk

Hoe maak ik een afdruk?

  1. Maak je vingers goed schoon met water en zeep
  2. Droog ze goed af!
  3. Druk je vinger in een stempelkussen en stempel nu met je vinger op het papier. Druk hierbij niet te hard, maar ook niet te zacht. Je moet ook niet gaan rollen of schuiven.
  4. Controleer of de lijnen van de afdruk duidelijk zichtbaar zijn. Deze afdruk komt ook in de ring dus hij moet wel duidelijk zichtbaar zijn.
  5. Herhaal eventueel deze stappen totdat jij de perfecte afdruk hebt! Je kunt hierbij ook testen met verschillende vingers. Elke vinger is immers uniek!

Wij zullen dan de mooiste vingerafdruk uitzoeken en aan de buitenzijde of binnenzijde van jullie ringen scannen, de huidige moderne technieken zorgen voor een mooi resultaat in zilver of goud. Vaak wordt de vingerafdruk horizontaal in de ring gelaserd.

Natuurlijk kunnen we de vingerafdruk in verschillende vormen zetten. Denk hierbij aan een hartvorm, of twee halve harten, in iedere ring een half hart, samen vormen de ringen dan één hart. Een persoonlijke touch, voor altijd vastgelegd! Zo draag je altijd je geliefde bij je!

Met een hartslag of vingerafdruk in jullie ringen creëren jullie samen met de juwelier en Aller Spanninga de ringen van jullie dromen.

Ik wil graag: