• Toonaangevend design
  • 150 jaar exclusieve kwaliteit
  • NL's enige ringenatelier sinds 1863
Menu

Geelgouden ringen

Een trouwerij, verloving of jubileum. Sommige momenten verdienen een echt gouden randje. Draag jouw dierbaarste herinneringen altijd bij je met de handgemaakte geelgouden ringen van Aller Spanninga.

Een gouden keuze

Aller Spanninga smeedt al vanaf 1863 geelgouden ringen. Van klassieke tot hypermoderne ringen. Gouden trouwringen, verlovingsringen, relatieringen. Voor elke gelegenheid hebben wij de juiste ringen, wil je meer weten lees dan onze blog.

Tips voor het kiezen van de juiste ring

Het geheim van de smid...

Wist je dat puur geelgoud vaak wordt gemengd met zilver of koper om het harder te maken? De vermenging wordt een legering genoemd!

De gouden standaard

Om het goudgehalte aan te duiden wordt de term karaat gebruikt. Eén karaat is 1/24e deel zuiver goud. 24 karaat is dus zuiver goud, 18 karaat is 75% goud, 14 karaat is 58,5% goud en 9 karaat is 37,5% goud.

Geelgouden ringen

Geelgoud is een van de meest populaire materialen voor een ring. Geelgouden ringen zijn stijlvol, klassiek maar kunnen ook heel modern zijn. Aller Spanninga heeft een ruime collectie geelgouden ringen voor elke gelegenheid. Van gouden trouwringen tot gouden vriendschapsringen, maar ook memoire ringen of gouden ringen met een diamant. Heb jij jouw perfecte geelgouden ringen gevonden? Zoek dan hier naar een juwelier bij jou in de buurt.

Meer inspiratie op Instagram

@allerspanningaringen

Laatste tweets

Blijf op de hoogte

Ik wil graag:

  Mijn bestellingen/offertes   Uitloggen