Stralen tijdens de feestdagen met Aller Spanninga

Gepubliceerd op 6 december 2018 | Leestijd: 5 minuten

Stralen tijdens de feestdagen met Aller Spanninga

De feestdagen zijn weer in aantocht. Deze staan vooral in het teken van gezelligheid en het samen zijn met je geliefden. De feestdagen betekenen natuurlijk ook dat we eens lekker mogen uitpakken met onze outfit en bijpassende sieraden. Ook bij Aller Spanninga staat de maand december in het teken van de feestdagen, want sieraden zijn de finishing touch van jouw feestelijke outfit!

Hoe zorgen je sieraden ervoor dat je straalt tijdens de feestdagen?

‘Glitter and glamour’ voeren de boventoon tijdens de feestdagen. Tijdens deze dagen wil je de perfecte outfit dragen, in combinatie met bijpassende sieraden. Een beetje over de top is tijdens de feestdagen best prima, maar je wilt er ook niet als een wandelende kerstboom bijlopen. Hoe je ervoor zorgt dat je outfit en sieraden perfect in harmonie zijn? Wij geven je in dit blog een aantal tips!

Welke sieraden draag je tijdens de kerst?

Tijdens de kerstdagen komen we vaak samen met familie en vrienden om gezellig samen te eten, na te tafelen en cadeautjes uit te pakken. Een mooie gelegenheid waarbij we vaak chique en feestelijk gekleed gaan. Sieraden voor de kerst zijn daarom vaak wat rustiger en meer bescheiden. Met onderstaande tips zorg je voor de perfecte kerstlook!

  • Kies ervoor om één of twee verschillende sieraden tegelijkertijd te dragen. Bijvoorbeeld een armband en een ring, dit mag best een ring zijn met één grote glimmende briljant. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een ketting en oorbellen.
  • Wanneer je ervoor kiest meerdere, verschillende sieraden te dragen, draag dan wel wat kleinere stukken.
  • Kies je voor goudtinten in je kleding, dan voer je dat ook door in de sieraden. Op deze manier vormen de sieraden een mooi geheel met de feestelijke outfit.
  • Zwart is voor de feestdagen erg geschikt. Deze kleur is namelijk heel chique en is daarnaast met bijna alle andere kleuren te combineren. Zwart en glitters geven een feestelijke touch. Zwart en glitters zijn ook mooi te combineren met de zilveren of witgouden ringen van Aller Spanninga.
  • ‘Less is more’ tijdens kerst, houd het bescheiden. Tijdens het kerstdiner wil je er feestelijk en chique uitzien, wel is het met kerst beter om het rustig te houden qua outfit en sieraden. De outfit mag feestelijk zijn en ook glitters kunnen prima met kerst, maar over het algemeen geldt tijdens kerst: Stijlvol doch niet schreeuwerig, je wilt toch niet meer glimmen dan de kerstboom?
  • Kies voor één kleur sieraden. Om je outfit tijdens kerst chique en bescheiden te houden, kun je het beste kiezen voor één kleur sieraden met kerst. Maak een keuze tussen geelgoud, roségoud, witgoud en zilver. Op deze manier wordt het niet te druk.  

Welke sieraden draag je tijdens de jaarwisseling?

Waar we tijdens kerst voor een wat meer ingetogen outfit met bescheiden sieraden kiezen, mogen we tijdens oud en nieuw helemaal losgaan. Glitters, pailletten, grote sieraden, verschillende kleuren: alles is geoorloofd.

Er mag rijkelijk gestrooid worden met glitters en glimmende briljanten op oudjaarsdag. Deze ene dag in het jaar kunnen we onszelf ongegeneerd te buiten gaan aan kleding met glitters. Ondanks dat alles met de jaarwisseling over de top mag zijn, is het wel belangrijk om een balans te creëren tussen je outfit en je sieraden.

Ga voor glimmend, origineel maar toch ook chique. Met onderstaande tips moet dat zeker goedkomen!

  • Over de top is toegestaan. Waar we ons met de sieraden voor kerst nog een beetje inhielden, mogen we nu helemaal losgaan! Glitters en grote sieraden. Tijdens oud en nieuw is alles geoorloofd. Om knallend het jaar uit te gaan wil je immers ook een knallende outfit dragen en deze kun je helemaal afmaken door mooie sieraden te dragen.
  • Verschillende kleuren mogen gemixt worden. Sieraden in verschillende kleuren kunnen bij je outfit voor oud en nieuw gewoon gemixt gedragen worden. Geelgoud, roségoud, witgoud en zilver mogen gecombineerd worden, maar ook edelstenen/briljanten met verschillende kleuren bijvoorbeeld.
  • Zorg voor harmonie. Hoewel we over de top gaan tijdens de jaarwisseling, is het belangrijk dat je outfit en je sieraden wel in harmonie met elkaar zijn.

Heb jij je outfit voor de feestdagen al klaarliggen, maar ben je nog op zoek naar een mooie ring om het compleet te maken? Bekijk de collectie van Aller Spanninga voor een ruime keuze uit feestelijke ringen. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je, thuis op de bank, in onze configurator zoeken naar de perfecte ring voor jezelf óf natuurlijk als cadeau.

Niets is persoonlijker dan een geschenk van Aller Spanninga. Denk bijvoorbeeld aan een Memoire- of Solitaire ring. Maak een afspraak bij een Aller Spanninga juwelier en laat je adviseren. Wacht niet te lang met het bestellen, dan weet je zeker dat je jouw perfecte ring kunt dragen met de kerstdagen of tijdens de jaarwisseling!

Ik wil graag: