• Toonaangevend design
  • 150 jaar exclusieve kwaliteit
  • NL's enige ringenatelier sinds 1863
Menu

Diamanten ring

Een diamant laat een ring letterlijk schitteren en is jouw permanente herinnering aan die unieke gebeurtenis in je leven!

Hoeveel weegt 1 karaat

Het gewicht van een diamant drukt men uit in karaat. Eén karaat is gelijk aan 0,20 gram en is even zwaar als een zaadje van de Johannesbroodboom.

Zo oud als Metusalem

Wist je dat diamanten al miljoenen jaren geleden ontstaan zijn? Door de hitte en de druk in de kern van de aarde is koolstof gekristalliseerd. De meeste diamanten zijn tijdens vulkaanuitbarstingen aan de oppervlakte gekomen.

Hardste materiaal

Diamant is het hardste materiaal dat wij kennen. Je moet wel heel goed je best doen om er een kras op te maken. Dit lukt alleen met een andere diamant!

Laat jouw diamant weer schijnen

Is jouw diamant dof geworden? Dit is heel normaal en kan komen door huidvet, zeep of olie. Om jouw diamant altijd helder en schitterend te houden kun je deze het beste een keer per maand in een sopje met soda of groene zeep laten weken. Na een half uurtje uit het sopje halen, afspoelen met warm water en droogmaken met een zachte doek.

Schittering

Een ring die net zo schittert als jouw persoonlijkheid. Die vind je bij Aller Spanninga. Een solitair ring, trouwring met diamant of een andere diamanten ring. Met onze ruime collectie vind ook jij jouw perfecte ring!

Meer inspiratie op Instagram

@allerspanningaringen

Laatste tweets

Blijf op de hoogte

Ik wil graag:

  Mijn bestellingen/offertes   Uitloggen