• Toonaangevend design
  • 150 jaar exclusieve kwaliteit
  • NL's enige ringenfabriek sinds 1863
Menu

Witgouden ringen

Liefhebbers van witgoud dragen niet snel iets anders om hun vinger. Witgouden ringen zijn meer dan sierraden. Witgoud is een levensstijl. Een keuze om anders te zijn. Voor hen is witgoud een teken van verfijning en stijl.

Witgoud bekent kleur

In de natuur komt alleen geelgoud voor. Witgoud en roodgoud zijn zogenaamde legeringen waarbij het geelgoud is vermengd met andere metalen. Bij witgoud is dat meestal zilver of palladium.

Even wat anders...

Ben je geen fan van witgoud? Dat hoeft ook niet. Bekijk gewoon de gouden ringen, zilveren ringen, roségouden ringen en ringen met diamant van Aller Spanninga.

Alle soorten en maten

Witgouden trouwringen, witgouden verlovingsringen, relatieringen of solitair ringen. Aller Spanninga smeedt sinds 1863 een ruime collectie witgouden ringen zodat iedereen zijn of haar ideale witgouden ringen vindt.

Witgouden ringen staan goed op elke kleur en zijn daardoor bij uitstek geschikt voor elk moment en elk persoon. Aller Spanninga heeft een ruime collectie witgouden ringen, van witgouden trouwringen tot witgouden relatieringen. Van witgouden memoireringen tot witgouden solitairringen.

Meer inspiratie op Instagram

@allerspanninga

Laatste tweets

Blijf op de hoogte

Ik wil graag:

  Mijn bestellingen/offertes   Uitloggen