• Toonaangevend design
  • 150 jaar exclusieve kwaliteit
  • NL's enige ringenfabriek sinds 1863
Menu

Meerkleurige ringen

Niet iedereen kan kiezen tussen geelgoud, witgoud of roségoud. Gelukkig hoeft dat ook niet. Aller Spanninga heeft namelijk ook exclusieve meerkleurige ringen in haar assortiment.

United Colors of Spanninga

Meerkleurige ringen spelen een rol wanneer kleur voor jou een belangrijke punt is. Het maakt meerkleurige ringen dan ook een erg populaire categorie in het assortiment van Aller Spanninga. Welke vind jij het mooist?

De collectie meerkleurige ringen bestaat uit meerkleurige trouwringen, vriendschapsringen en een groot aantal andere ringen. Bekijk jouw favoriete meerkleurige ringen hier of bezoek een juwelier om ze van dichtbij te bekijken.

Meerkleurige ringen

Unieke meerkleurige ringen zijn ruimschoots aanwezig in het assortiment van Aller Spanninga. Van mooie trouwringen tot meerkleurige verlovingsringen. Onze goudsmeden hebben vol hartstocht unieke meerkleurige ringen ontworpen met o.a. combinaties van geelgoud, witgoud en roségoud. Ook meerkleurige trouwringen met diamant behoren tot het assortiment. Vind nu jouw meerkleurige ringen.

Meer inspiratie op Instagram

@allerspanninga

Laatste tweets

Blijf op de hoogte

Ik wil graag:

  Mijn bestellingen/offertes   Uitloggen