De meest verkochte trouwringen van 2020

Gepubliceerd op 24 juni 2020 | Leestijd: 7 minuten

De meest verkochte trouwringen van 2020

Zijn jullie op zoek naar trouwringen en weet je eigenlijk niet of je gaat voor geelgoud, witgoud, roségoud of meerkleurige trouwringen? Het uitzoeken van trouwringen is een speciale gelegenheid, waarin jullie samen keuzes gaan maken. Wij inspireren jullie graag met de nieuwste trouwringen trends en onze prachtige collectie. In dit blog lees je alles over de meest verkochte Aller Spanninga trouwringen van 2020.

Top 3 witgouden trouwringen

Witgouden trouwringen hebben al een tijd geleden ons hart veroverd en ook dit jaar zijn ze weer populair. Ze behoren dan ook tot één van de meest verkochte ringen in Nederland en België. Witgouden trouwringen zijn zeer modern en extra mooi met één of meerdere diamanten. De reden hiervoor is dat witgoud de diamant nog meer laat schitteren. Heb je al witgouden sieraden? Dan is een witgouden Aller Spanninga trouwring een mooie aanvulling. De top 3 witgouden trouwringen zijn:

1. Model 1005
Deze prachtige set witgouden ringen blijven een topper uit onze collectie. Deze trouwringen zijn zowel aan de binnen- als aan de buitenkant halfrond waardoor je een heerlijk draagcomfort zult ervaren. Onze goudsmeden hebben in beide ringen een prachtige verlaagde bewerkingslijn aangebracht, waarin onze diamantzetters bij de damesring drie elegante briljanten hebben geplaatst. Zijn dit de ringen van jullie keuze?

2. Model 1031
Wie wordt er nu niet gelukkig van zo’n mooie combinatie? Aller Spanninga trouwringen model 1031 behoort tot de top witgouden trouwringen van 2020. Glanzend witgoud wordt gecombineerd met verticaal mat witgoud. De damesring wordt door onze diamantzetters voorzien van een briljant welke in een vierkante zetting is geplaatst. Zijn jullie al verliefd? 

3. Model 1016
Op zoek naar witgouden trouwringen die elegant en trendy tegelijk zijn, dan heb je aan model 1016 de ringen van je keuze gevonden. Een ring die gedeeltelijk gepolijst is en gedeeltelijk gematteerd. Tevens is er in deze prachtige witgouden ring heel subtiel door onze diamantzetter vijf briljanten geplaatst.

Witgouden trouwringen
Witgouden trouwringen

Top 3 geelgouden trouwringen

Geelgouden ringen zijn al decennia lang het symbool voor het huwelijk en zijn veruit de meest populaire trouwringen. Geelgouden ringen zijn stijlvol, klassiek en tegelijkertijd erg modern. Kies voor geelgouden ringen en toon elkaar vol overgave de eeuwige liefde. We zullen de top 3 van onze geelgouden trouwringen beschrijven.

1. Model 1027
Willen jullie echt iets bijzonders? Dan is onze Aller Spanninga set geelgouden trouwringen model 1027 echt iets voor jullie! Deze ringen hebben een bijzondere ijsmatte look met een verlaagde gerhodineerde poly witte baan. Heel uniek! In de damesring hebben onze diamantzetters vijf fonkelende briljanten geplaatst in deze witte baan. Durven jullie je met deze ringen te onderscheiden?

2. Model 1044
Op deze trouwringen raak je nooit uitgekeken! Deze prachtige geelgouden ringen hebben een combinatie van glanzende randen en een gematteerde binnenbaan. De ronde binnenkant zorgt bovendien voor een heerlijk draagcomfort. In de damesring stralen vijf briljanten welke door onze diamantzetters in een fraaie zogenaamde railzetting zijn geplaatst. Een set droomringen voor een droompaar!

3. Model 1036
De geelgouden ringen in model 1036 wil je gewoon aanraken! De gepolijste schuine zijkanten geven deze ringen een hele unieke uitstraling. Om deze uitstraling te accentueren, hebben onze diamantzetters de damesring voorzien van een briljant in een vierkante zetting. Moderne geelgouden ringen voor een bijzonder echtpaar!

Geelgouden trouwringen
Geelgouden trouwringen

Top 3 roségouden trouwringen

Rosegouden ringen in combinatie met witgoud zijn zeer populair en modieus. Wij zijn trots op onze bijzonder mooie collectie ringen van roségoud gecombineerd met witgoud. Vooral in combinatie met één of meerdere diamanten zal het de roségouden ring nog exclusiever maken. We zullen de top 3 van onze roségouden trouwringen beschrijven.

1. Model 402
Kun je niet kiezen tussen witgoud en roodgoud? In deze mooie ringen zijn ze allebei verwerkt. Zijn jullie op zoek naar tijdloze trouwringen, kies dan voor model 402. Strakke stijlvolle ringen één voor hem en één voor haar. Voor de dame hebben onze diamantzetters een grote briljant geplaatst.

2. Model 381
Apart en toch subtiel! In deze ring zijn schitterende lijnen aangebracht door onze goudsmeden waardoor de rode gloed zichtbaar wordt op de witte, gematteerde ondergrond. Onze diamantzetters hebben in de damesring vijf prachtige briljanten geplaatst. Een echte topper in de roségouden trouwringen.

3. Model 981
Een prachtige combinatie van warm roségoud gecombineerd met koele tinten witgoud, dat geeft deze meerkleurige ring een unieke look. Een set en toch ook verschillend door de sierlijke groef in de damesring. In de damesring hebben onze diamantzetters zes briljanten geplaatst. Een unieke liefde verdient een unieke ring, gaan jullie voor dit model?

Rosegouden trouwringen
Rosegouden trouwringen

Top 3 meerkleurige trouwringen

Meerkleurige trouwringen zijn de laatste jaren ontzettend populair. Combinaties van geel-, wit- en roségouden trouwringen zijn tegenwoordig geen uitzondering meer. Uit deze kleurencombinaties zijn vele mogelijkheden te creëren. We zullen de top 3 van onze meerkleurige trouwringen beschrijven.

1. Model 1048
Onze Aller Spanninga trouwring model 1048 is een prachtige meerkleurige combinatie van een brede glanzende geelgouden baan met een verfijnde smalle witgouden baan. De ronde binnenkant zorgt voor een heerlijk draagcomfort. Over de breedte van de gehele damesring hebben onze diamantzetters met een verticale zetting drie prachtige briljanten geplaatst. Zijn dit wellicht jullie droomringen? 

2. Model 1028 
De fraaie uitstraling van het Aller Spanninga trouwringen model 1028 kan niet onopgemerkt blijven! Doordat onze goudsmeden de witgouden middenbaan hebben voorzien van een verticale mattering krijg je een fraai contrast met de glanzende geelgouden buitenbanen. Onze diamantzetters hebben in de damesring op elegante wijze een briljant geplaatst. Gaan jullie wellicht voor deze aparte trouwringen?

3. Model 1013
Deze fraaie geel- met witgouden ringen zijn door onze goudsmeden voorzien van een ronde binnenkant, dit zorgt voor een heerlijk draagcomfort! Op de geel- met witgouden damesring sieren drie prachtige briljanten het witgoud. Deze briljanten worden rondom geaccentueerd met zogenaamde greinen. Sierlijke meerkleurige ringen, dé ringen voor jullie!

Meerkleurige trouwringen
Meerkleurige trouwringen

Uitgebreide trouwringen collectie

In dit blog hebben we onze meest verkochte trouwringen van 2020 beschreven. Is dit toch niet helemaal wat jullie zoeken? Onze uitgebreide trouwringen collectie bestaat uit prachtige geelgouden, witgouden, roségouden en meerkleurige trouwringen al dan niet met flonkerende briljanten. Wist je dat veel van onze ringen naar wens aangepast kunnen worden? Komen jullie er niet uit, bezoek dan een juwelier in de buurt en laat je adviseren over de trouwringen van jullie dromen.

Ik wil graag: