• Toonaangevend design
  • 150 jaar exclusieve kwaliteit
  • NL's enige ringenatelier sinds 1863
Menu

Roségouden trouwringen

De unieke kleur van roségouden trouwringen komt tot stand door toevoeging van koper aan geelgoud. Mix je deze op de juiste wijze en in de juiste verhoudingen dan krijgen ringen een prachtige rosegouden gloed!

De trendkleur van 2018

Roségoud is de trendkleur van nu. Atelier Aller Spanninga smeedt de mooiste ambachtelijke - dus handgemaakte - roségouden trouwringen van Nederland. Bekijk hier jouw droomring of bezoek een Aller Spanninga juwelier bij jou in de buurt.

Het geheim van de smid...

Wist je dat in roségoud hetzelfde percentage goud zit als in geelgoud? Het verschil wordt veroorzaakt door de toevoeging van zilver en koper. Omdat koper "dominanter" is dan zilver krijg je dus die mooie rosé kleur!

Trots op ruim 150 jaar ervaring

Aller Spanninga is hét adres voor roségouden trouwringen. Maar ook voor witgouden trouwringen, zilveren trouwringen, en geelgouden trouwringen is Aller Spanninga sinds 1863 een begrip.

Roségouden trouwringen zijn erg populair. Ze worden gebruikt om de eeuwige liefde voor elkaar te tonen. Bij Aller Spanninga heb je een ruime collectie Roségoud trouwringen. Bijvoorbeeld glanzende of juist matte ringen en met of zonder diamant. Vind nu jouw Roségoud trouwringen. Bekijk naast onze collectie Roségoud trouwringen ook de collectie bruidsringen, vriendschapsringen, relatieringen en memoireringen. Voor het totale overzicht klik je op trouwringen.

Meer inspiratie op Instagram

@allerspanningaringen

Laatste tweets

Blijf op de hoogte

Ik wil graag:

  Mijn bestellingen/offertes   Uitloggen