• Toonaangevend design
  • 150 jaar exclusieve kwaliteit
  • NL's enige ringenfabriek sinds 1863
Menu

Roségouden trouwringen

De unieke kleur van roségouden trouwringen komt tot stand door de toevoeging van koper. Koper is een van de oudste metalen op aarde en wordt al eeuwen lang geassocieerd met liefde, lust en creativiteit.

Roségoud, de trendkleur van nu. Aller Spanninga smeedt de mooiste ambachtelijke - dus handgemaakte - roségouden trouwringen van Nederland. Bekijk hier jouw droomring of bezoek een Aller Spanninga juwelier bij jou in de buurt.

Het geheim van de smid...

Wist je dat in roségoud hetzelfde percentage goud zit als in geelgoud? Het verschil wordt veroorzaakt door de toevoeging van zilver en koper. Koper zorgt namelijk voor die mooie rosé kleur!

Aller Spanninga is hét adres voor roségouden trouwringen, maar ook voor witgoud en trouwringen, zilveren trouwringen, en trouwringen van goud is Aller Spanninga sinds 1863 een begrip.

Roségouden trouwringen zijn erg populair. Ze worden gebruikt om de eeuwige liefde voor elkaar te tonen. Bij Aller Spanninga heb je een ruime collectie Roségoud trouwringen. Bijvoorbeeld glanzende of juist matte ringen en met of zonder diamant. Vind nu jouw Roségoud trouwringen. Bekijk naast onze collectie Roségoud trouwringen ook de collectie bruidsringen, vriendschapsringen, relatieringen en memoireringen.

Meer inspiratie op Instagram

@allerspanninga

Laatste tweets

Blijf op de hoogte

Ik wil graag:

  Mijn bestellingen/offertes   Uitloggen