• Toonaangevend design
  • 150 jaar exclusieve kwaliteit
  • NL's enige ringenatelier sinds 1863
Menu

Goedkope trouwringen

Een trouwring van Aller Spanninga is altijd onbetaalbaar maar niet altijd duur. Aller Spanninga bewijst namelijk al vanaf 1863 dat je voor exclusieve handgemaakte trouwringen geen hypotheek hoeft af te sluiten. Bij ons vind je de mooiste goedkope trouwringen.

Er was eens...

In de negentiende eeuw hadden niet alle getrouwde mannen een trouwring. De vrouwen wel. Naast de romantische boodschap van de ring, kon de man dus aan de buitenwereld laten zien dat 'zijn' vrouw al bezet was.

Het geheim van de smid...

Wist je dat de Romeinen vroeger ook ringen van ijzer maakten? Zo symboliseerden ze een ijzersterk huwelijk. Helaas begon het ijzer vaak te roesten. In latere trouwringen werd het ijzer daarom vervangen door edelmetalen.

Goedkope trouwringen

Als je op zoek bent naar goedkope trouwringen ben je bij Aller Spanninga op de juiste plek. Aller Spanninga biedt de mooiste trouwringen in verschillende prijscategorieën. Zo is er een ruime collectie goedkope trouwringen met daarin de meest uiteenlopende modellen. De goedkope trouwringen collectie bestaat o.a. uit vele ontwerpen goedkope geelgouden trouwringen, goedkope zilveren trouwringen en goedkope witgoud trouwringen. Bekijk het brede assortiment goedkope trouwringen en vind bij ons atelier jouw favoriete set.

Meer inspiratie op Instagram

@allerspanningaringen

Laatste tweets

Blijf op de hoogte

Ik wil graag:

  Mijn bestellingen/offertes   Uitloggen