• Toonaangevend design
  • 150 jaar exclusieve kwaliteit
  • NL's enige ringenfabriek sinds 1863
Menu

Trouwringen met diamant

Trouwringen met diamant zijn een uiting van elegantie en smaak. Bij het dragen van een trouwring met diamant staat één ding vast; de wereld zal ervan betoverd raken. Omdat Aller Spanninga alleen de allermooiste diamanten gebruikt zal jullie trouwdag in ieders geheugen gegrift staan.

Karaat

Bij trouwringen spreekt men vaak over karaat als het over goudgehalte of diamanten gaat. Bij diamanten staat een karaat voor het gewicht van de diamant. Een diamant van één karaat weegt welgeteld 0,2 gram.

Een moderne klassieker

Trouwringen bestaan al meer dan zesduizend jaar. Toch begon men trouwringen pas in 1477 mondjesmaat te verfraaien met diamanten. Het idee van een diamant als teken van onoverwinnelijke en onverwoestbare liefde, werd pas in 1930 echt populair.

The Cullinan Diamond

De Cullinan I en Cullinan II zijn de grootste geslepen diamanten ter wereld. Deze wereldberoemde diamanten wegen respectievelijk 106 en 63 gram (530 en 317 karaats) en maken onderdeel uit van de Britse kroonjuwelen.

Van harte gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk. Deze verbintenis maak je nog specialer met een diamanten trouwring van Aller Spanninga. Je bent hier aan het juiste adres voor jullie perfecte set diamanten trouwringen. Gaan jullie voorlopig toch niet trouwen? Bekijk dan hier onze ruime collectie relatieringen, vriendschapsringen, verlovingsringen of memoireringen.

Meer inspiratie op Instagram

@allerspanninga

Laatste tweets

Blijf op de hoogte

Ik wil graag:

  Mijn bestellingen/offertes   Uitloggen